Een snelle greep uit ons werk:
Onze Diensten naar uw Wensen! E-mail
Auto Belettering:
Bedrijfswagens bieden een prachtige kans om reclame te maken. Fledderus Belettering is al jaren de specialist in autobelettering. In eigen huis ontwerpen en produceren wij elke vervoersreclame. Werkelijk alles is mogelijk, alleen een logo met adresgegevens of een complete autobelettering in full color. Desgewenst monteren we op locatie.

Reclameborden:
Uw bedrijf kan hiermee nadrukkelijk aanwezig zijn op allerlei manifestaties, sportwedstrijden, beurzen en tentoonstellingen. Ook op lokaties waar u aan het werk bent, mist een klein of groot formaat reclamebord zijn uitwerking niet. Zien, maar vooral gezien worden, is de sleutel van uw naamsbekendheid. De borden worden door ons in overleg met u ontworpen. Uiteraard kunnen wij de plaatsing van uw reclamebord verzorgen. Speciale borden, zoals makelaarsborden en bouwborden kunnen wij ook ontwerpen en vervaardigen.

Lichtreclame:
Als u de herkenbaarheid van uw bedrijf of instelling wilt vergroten, dan is licht-reclame een goede optie.
Fledderus Belettering ontwerpt en monteert uw naam of logo fraai en duidelijk zichtbaar op uw pand. Licht zorgt voor sfeer en veiligheid, maar bovenal gaat er een grote aantrekkingskracht vanuit. Onbewust worden onze ogen naar de lichtbron getrokken. Daarom is licht hét middel om reclame te maken of een boodschap over te brengen.
 
Gevelreclame
De eerste indruk is vaak erg belangrijk. Een eerste indruk kun je bovendien ook maar één keer maken. Veel mensen gaan op hun eerste indruk af. Dat geldt zeker voor klanten die uw bedrijfspand bezoeken. De juiste gevelreclame is bepalend voor de hele uitstraling van uw bedrijf. Fledderus ontwerpt, produceert en monteert gevelreclame. Wij zorgen ervoor dat de gevelreclame past bij uw huisstijl en bij de door u gewenste uitstraling, kortom bij uw bedrijf.

Een passende offerte?
Wij maken voor een offerte op maat, vraag naar alle mogelijkheden. U kunt des gewenst gebruik van ons  contactformulier!
 
Nieuw E-Mail Adres
maandag 10 maart 2008
Vanaf heden hebben wij een nieuw e-mail adres in gebruik genomen. De provider waarbij wij waren aangesloten bestaat niet meer, waardoor wij ons e-mail adres aan moesten passen. Per heden kan u ons bereiken info@fledderusreclame.nl


Welkom op onze nieuwe site!
donderdag 08 november 2007
Welkom op onze geheel vernieuwde site. Kijk gerust eens rond en laat u verassen door het gemaakte werk.
mocht u ergens vragen over hebben, schroom dan niet, en mail ons. Wij zullen u graag te woord staan!


©2007 - Flédderus Belettering - || - Webdesign door R.D.Productions